Yavi Ortaokulu

Vizyon: Geleceği bu günden yaşayarak, Türk toplumunun çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine taşıyacak bir anlayış içerisinde, okulumuzda kaliteyi artırmak eğitim ve öğretimde verimi yakalamak ve çevreye örnek olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim temel yasasında ifadesi bulunan toplumsal değerlerin yanında, çağdaş değerleri benimseyen bilgiyi öğrenen ve kullanan, karar veren, verdiği kararları üretime temel teşkil eden bireyler yetiştirmektir

Başarılar:

Saatler: Sabah 8.30 - 11.50 Öğlen 13.00 - 15.20
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULUMUZ İLKOKUL VE ORTAOKUL AYNI BİNADA EĞİTİM GÖRMEKTEDİR. ÇAT İLÇESİNDE AKADEMİK BASARI VE İMKAN ACISINDAN EN İYİ OKULLARDAN BİRİDİR.

WEB - https://yaviioo.meb.k12.tr

Adres - YAVİ MAH. YAVİ OKUL KÜME EVLERİ NO 3/1 ÇAT / ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Yavi´nin İlçe genelindeki tek belde olmasından dolayı genel imkanlari diğer yerleşim birimlerine göre iyi düzeydedir. Beldemizde Su şebekesi, kanalizasyon, telekominikasyon alt yapıları mevcuttur. Gsm operatörlerinin hepsi aktif olarak kullanılabilmektedir.

Adres - YAVİ MAH. YAVİ OKUL KÜME EVLERİ NO 3/1 ÇAT / ERZURUM

Ulaşım Öğretmenlere ait servisle Erzurum il merkezine günlük gidiş-geliş sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çat İlçe Merkezine 19 km uzaklıkta,Erzurum il merkezine 71 km uzaklıktadır.